Papusa Mattel Monster High Frankie Stein, Fiica lui Frankenstein, 25 cm Mărește

Papusa Mattel Monster High Clawdeen Wolf

DTD90-DNW89

89,00 lei cu TVA

Brand Mattel
Personaj Monster High
Pentru Fete

DESCRIERE

Papusa Clawdeen Wolf Colectia Clasica Monster HighPapusa Clawdeen Wolf Colectia Clasica Monster High – articulatiile de la nivelul umerilor si al genunchilor se adauga la distractia jocului prin noi posturi si posibilitati de povestire. Tinuta este inspirata din stilul sau atat de personal si mostenirea unica.

Papusa Clawdeen Wolf, fiica temutului Varcolac, prinde viata in nuantele sale preferate, prezentandu-ne o rochita minunat de draguta, cu model colorat si umeri negrii. Cizmulitele inalte, roz, parca de gladiator, bratara verde si centura atat de bine asortata ii completeaza cu succes stilul unic. Cauta si influentele inspaimantatoare, precum parul sau cu suvite colorate, coltii sau urechile mari ce ii prezinta defectele minunate si de-a dreptul fabuloase.

Noi, cei de acasa, vom invata astfel sa acceptam ceea ce ne face cu adevarat unici alaturi de acesti prieteni din colectia Monster High si papusa Clawdeen Wolf.

i

AVERTISMENT: Nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate conține piese mici ce pot fi înghițite.Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului. Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce se folosește produsul.Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.

Produse complementare