Papusa Mattel Monster High Frankie Stein Bine ai venit la liceul Monstrilor Mărește

Papusa Mattel Monster High Frankie Stein, Fiica lui Frankenstein, 25 cm

DTD90-DMD46

99,00 lei cu TVA

Brand Mattel
Personaj Monster High
Pentru Fete

Descriere

Frankie Stein este fiica lui Frankenstein.
Sunt atat de incantata sa dau mai departe si sa ajut fetele nou-venite la scoala sa se simta binevenite. Nu stiu ce as fi facut daca nu le-as fi cunoscut pe fetele mele. Baietii sunt atat de ciudati si, intr-un fel, adorabili. Sunt atat de incantata de gratarul ghearozav la familia Wolf de weekendul acesta, incat scot scantei pe la suruburi. Mi-am pus o dorinta si am aruncat o moneda in fantana scolii, ca sa ma ajute sa-mi indeplinesc urletele.
Ascult un mixaj muzical de inalta tensiune, pe care Holt Hyde l-a facut pentru mine, in timp ce curat laboratorul.
Prietenii imi spun ca arat perfect pentru moda. M-au luat la cumparaturi pentru cateva haine bestial de dragute, pentru care ti-ai da si viata.
Uneori cusaturile se largesc in cele mai proaste momente posibile. Ca atunci cand mana mi-a zburat si a aterizat chiar in fata celui mai infiorator tip. Am fost mortificata.
In fiecare dimineata cand urc la etaj, tata insista sa zambeasca si sa tipe ''Traieste!''.
Prietenul cel mai bun: Watzit. Nu sunt foarte sigura de toate lucrurile din care e facut, dar licenta de animal de companie a lui Watzit e lunga de 10 pagini.

Dimensiune papusa: 25 cm.
Dimensiune ambalaj: 32,4x5,7x10,2 cm.
Varsta recomandata: + 6 ani.

AVERTISMENT: Nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate conține piese mici ce pot fi înghițite.Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului. Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce se folosește produsul.Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.

Produse complementare