Figurina Hasbro Transformers All Spark Tech Bumblebee

C3367-C3417

113,00 lei cu TVA

Brand Hasbro
Personaj Transformers
Vârsta 6+
Pentru Băieţi
Material Plastic
Abilitati dezvoltate Imaginația
Numar jucatori 1

Descriere

Transformers: Ultimul cavaler redefineste ceea ce inseamna sa fii erou. Oamenii sunt in razboi cu Transformerii, si Optimus Prime a disparut. Cheia salvarii viitorului oamenilor este adanc ingropata in secretele trecutului, in istoria nestiuta a Transformerilor pe Pamant. Cei pe umerii carora cade uriasa misiune de a salva lumea noastra formeaza o alianta careia nu i se dau prea multe sanse.

Imagineaza-ti puterea de a aduce la viata figurina Transformers cu tehnologia Allspark. Figurina se transforma in modul vehicul cu o simpla intoarcere. Transforma figurina din robot in masina in doar 5 pasi.
Bumblebee este un robot calculat care nu da inapoi atunci cand Decepticonii ataca!
In batalie se alatura camarazilor sai Autoboti pentru a proteja pamantul si prietenii sai umani!

Figurina se poate conecta la cubul Allspark (se poate achizitiona separat), disponibil in setul pentru incepatori. Cubul activeaza peste 15 sunete si fraze.

Dimensiune: 14 cm.
Varsta recomandata : + 6 ani.

AVERTISMENT: Nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate conține piese mici ce pot fi înghițite.Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului. Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce se folosește produsul.Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.

Produse complementare