Figurina Hasbro Transformers All Spark Tech Barricade

C3367-C3419

113,00 lei cu TVA

Brand Hasbro
Personaj Transformers
Vârsta 8+
Pentru Băieţi
Material Plastic
Abilitati dezvoltate Imaginația
Numar jucatori 1

Descriere

Transformers: Ultimul cavaler redefineste ceea ce inseamna sa fii erou. Oamenii sunt in razboi cu Transformerii, si Optimus Prime a disparut. Cheia salvarii viitorului oamenilor este adanc ingropata in secretele trecutului, in istoria nestiuta a Transformerilor pe Pamant. Cei pe umerii carora cade uriasa misiune de a salva lumea noastra formeaza o alianta careia nu i se dau prea multe sanse.

Imagineaza-ti puterea de a aduce la viata figurina Transformers cu tehnologia Allspark. Figurina se transforma in modul vehicul cu o simpla intoarcere. Transforma figurina din robot in masina in doar 5 pasi.
Barricade este ofiterul de politie pe care nimeni nu doreste sa il intalneasca!
Deghizat intr-o masina de politie acesta patruleaza strazile pentru a pastra ordinea impusa de comandantul sau Megatron.

Figurina se poate conecta la cubul Allspark (se poate achizitiona separat), disponibil in setul pentru incepatori. Cubul activeaza peste 15 sunete si fraze.

Dimensiune: 14 cm.
Varsta recomandata : + 6 ani.

AVERTISMENT: Nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate conține piese mici ce pot fi înghițite.Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului. Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce se folosește produsul.Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.

Produse complementare